Utbildning som leder till jobb och personlig utveckling

Lärarteam

Lärare: Sofia Strindholm

sofia.strindholm@adderakomp.se

Jag är legitimerad förskollärare och lärare. Under åren har jag arbetat som ledare inom förskola och skola och utifrån mina erfarenheter och kunskaper brinner jag för det hälsofrämjande ledarskapet på alla områden.

Jag tycker det är viktigt att vi tillsammans har roligt när vi lär, att det är en tillåtande atmosfär samt att vi tillsammans skapar den bästa studietiden för dig. Jag ser fram emot att få se dig inspireras och växa hos oss på Addera Kompetens.

Lärare: Sofia Toborg

sofia.toborg@adderakomp.se

Jag är lärare på Barn och fritidsprogrammet. Min bakgrund är Legitimerad förskollärare och lärare i svenska grund. Jag arbetar även som konstnär. Jag brinner för skapandets olika former och tror att alla kan, bara man släpper på sina krav. Jag undervisar bland annat i Skapande verksamhet och Svenska som andra språk grund. Jag tycker att det är viktigt att vi har roligt tillsammans och ser möjligheten att lära oss och inspireras av varandra. På så sätt kan vi växa och utvecklas tillsammans.

 

Lärare: Gunnel Midow

gunnel.midow@adderakomp.se

Jag är lärare i svenska och svenska som andra språk med många års erfarenhet från Kom Vux och Lärarhögskolan. Jag har även varit ansvarig för rekrytering av lärare.

Kompetensutveckling och kvalitetssäkring vid utbildningsföretaget LärData. Därefter arbetade jag i mitt eget företag med kommunikation, ledarskapsutveckling, grupputveckling, konflikthantering och individuell coaching.
Författare till böckerna ”Nio nycklar till givande pedagogik” och ”Tänker inte alla som jag?!”

Lärare: Elisabeth Levy

elisabeth.levy@adderakomp.se

Innan jag blev lärare för vård och omsorgsprogrammet jobbade jag som specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård och avancerad hemsjukvård. För mig är det värdefullt att vara ute i olika verksamheter ibland för att hålla mig uppdaterad.

Områden jag har specialiserat mig inom är hemsjukvård, palliativ vård och geriatrik. Jag använder gärna fallbeskrivningar från verkligheten som leder till intressanta diskussioner, reflektioner och ny kunskap.
Förutom att jag levererar de teoretiska kunskaperna vill jag bidra till att du blir analyserande, kreativ och handlingskraftig i ditt kommande yrke i vård eller omsorg.

Lärare: Anna-Cari Borgegård

anna-cari.borgegard@adderakomp.se

Jag undervisar i Medicin 1 och 2 och jag tycker fortfarande efter många år som lärare att kontakten med er studerande i undervisningssituationen är väldigt rolig och stimulerande. Att följa hur ni omsätter ny kunskap och utvecklas ger stor tillfredsställelse.

I botten är jag Leg.sjuksköterska med specialistutbildning i medicinsk och kirurgisk sjukvård.
Jag är även Leg. vårdlärare och har många års erfarenhet av undervisning på gymnasial- och högskolenivå i Sverige och utomlands.
Välkommen till vår skola

Skoladministratör: Bia Arnell

bia.arnell@adderakomp.se

Till mig är ni välkomna med praktiska frågor som tex. hjälp med ansökan och CSN. Innan jag började arbeta som skoladministratör jobbade jag som undersköterska inom bland annat hemtjänst på Värmdö. Mina stora intressen är yoga, ayurveda och mindfullness.

Välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig!

Aktuella datum
Drop In

Drop In tisdagar kl 13-16 i Nacka strand, Cylindervägen 12, plan 4. Vi informerar om studier och hjälper till med ansökan till vuxenutbildning.

Läs mer

Nyheter
Fristående kurser

Se hela vårt kursutbud. Alla kurser kan läsas fristående och vi har betygsrätt för samtliga. 

Läs mer